Hlavní obsah

V Kadani bude k vidění vodní rodeo

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po roční odmlce se do královského města Kadaň vrací závod ve freestylu na kajaku. První závod CNAWR Rodeo Tour 2011 se uskuteční v sobotu a neděli 14. a 15. května u bývalého mlýna.

Foto: Václav Vlasák

Vodní rodeo nabízí divákům zajímavou podívanou.

Článek

Playspot u bývalého mlýna v Kadani po roční pauze opět ožije. Česká národní asociace vodního rodea zde ve dnech 14. a 15. května pořádá první závod CNAWR Rodeo Tour 2011. Bude se na co dívat, protože organizátoři očekávají kolem 50 závodníků jak z České republiky, tak i dalších zemí.

Diváci se mohou přijít podívat již v pátek 13. května na volné ježdění. I při něm je na co se dívat. Závod začne v sobotu 14. května. Po registraci závodníků začnou v 10.30 kvalifikace v jednotlivých kategoriích (C1, K1J, K1Ž, YGST, OB, K1M), které skončí ve 14.30 hodin. Od 17.00 do 17.30 hodin bude ještě na programu semifinále K1M a od 18.00 hodin volné ježdění. V neděli 15. května začnou finálové jízdy v 11 hodin. Vyhlášení výsledků se předpokládá ve 14.30 hodin.

Návštěvníci závodu mohou v sobotu navíc zavítat i ke kostelíku Stětí sv. Jana Křtitele, u kterého se na Špitálském předměstí bude nalézat rytířské ležení johanitského řádu s bohatým programem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám