Hlavní obsah

V Hřebečníkách se opět hrály skvělé šipky

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znovu po měsíci se v hřebečnické hospodě U Globusu uskutečnil šipkový turnaj série Hřebečníky Open ve hře 501 DO. Šestadvacet příznivců šipek, převážně z Rakovnicka, si užilo spoustu skvělé zábavy. Jedenáctka hráčů z Rakovníka byla doplněna také hráči z Prahy, Lišan, Roztok a několika domácími.

Foto: Petra Dolanská
Článek

Mezi příznivci šipkových turnajů jsme tentokrát přivítali dva úplně nové týmy z Rakovníka. Rakovnická družstva jsou teprve ve stadiu zrodu a do ligy UŠO se zapojí až od září tohoto roku pod názvem Maniac Darts Rakovník. Jejich hracím místem bude rakovnická Restaurace U Ivany. Mezi rakovnickými jsou někteří velmi zkušení a kvalitní hráči, kteří se však tentokrát v turnaji neprosadili.

I v pátek jsme v Hřebečníkách přivítali pětici hráček, které tentokrát, díky velkému počtu účastníků, svůj vlastní turnaj nestihly. Nejlépe z dam se v celkovém pořadí umístila Klára Fridrichová z Rakovníka a ani dámy z Lišan si nevedly špatně. Díky skvělé organizaci a disciplíně všech zúčastněných se turnaj podařilo odehrát ve skvělém čase, a tak krátce po půlnoci byli známi výherci.

Zlato, stříbro a ceny z Tradičního pivovaru v Rakovníku si do Roztok odvezli Honza Zajíček a Ladislav Gutvald, bronzová medaile putovala díky Zdeňku Soukupovi z DC Lišáci do Lišan.

K dalšímu otevřenému turnaji se v Hřebečníkách sejdeme 13. června a v rakovnické Restauraci U Ivany 23. května od 18 hodin.

Související témata:

Výběr článků

Načítám