Hlavní obsah

V Hradci Králové se slavilo ve velkém a se známými osobnostmi

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nákupní centrum Futurum v Hradci Králové slavilo 13. narozeniny, na které zavítaly i české osobnosti, např. Marek Ztracený, Světlana Nálepková, Marcela Březinová, Markéta Konvičková či Richard Nedvěd.

Foto: Petr Mráček

Světlana Nálepková

Článek

V sobotu 30. listopadu to ve Futuru v Hradci Králové po celý den pěkně žilo a slavilo se. Některým osobnostem jsme byli po celý den v patách.

Markéta Konvičková při svém vystoupení na oslavách vyrazila také na nákupy. A začala zkoušet vše, od večerních šatů až po krásné pyžamko na spaní s Mickey Mousem. „Ale copak ho budu někomu ukazovat, když uléhám sama? To by se někdo musel najít, nějaký sexy krasavec s vyrýsovanými svaly,“ smála se Konvičková. „Ve Futuru jsem utratila opravdu dost peněz, ale já zbožňuji nakupování. Mě je lepší nikam nepouštět,“ prozradila Markéta, kterou nyní čeká dost práce. Bude hostem na turné s Marií Rottrovou.

Světlana Nálepková přijela nachlazená, ale s dětmi si hrála a kreslila celé dopoledne. „Už mám letošní dárky skoro nakoupené,“ pochlubila se Nálepková, která zároveň prozradila, že by ráda od Ježíška dostala nějaký šperk.

Marcela Březinová vyrazila na vánoční saně, a poté utrácela a nakupovala vánoční dárky pro své děti. „Vůbec nevím, co mám koupit Honzíkovi,” svěřila se v zákulisí Marcela. Po nákupech se fotila se Shrekem a Fionou. „Jste mé oblíbené postavičky! Já úplně miluji Shreka a konečně ho vidím živého,“ smála se Březinová, která se na letošní vánoce velmi těší, protože bude s dětmi. Součástí narozenin byla i výstava zvířat. „Hada si do ruky nikdy nevezmu,“ prohlásila Březinová. Ale nakonec si pohladila leguána. „Nekousne?“ bála se Marcela o své zdraví.

Svým vystoupením zaujal i Marek Ztracený, který sklidil velké ovace především u dívek. Akce se zúčastnili i hokejisté Mounfiled Hradec Králové či Madalena Joao. Po celé odpoledne hrála skupina Pop Stars a vystoupil kouzelník Richard Nedvěd, který sklidil velký úspěch.

Narozeninový dort vážil přes 15 kg a měl přes 600 porcí!

Reklama

Výběr článků

Načítám