Hlavní obsah

V horách pod Pradědem se množí miminka "made in Jeseníky"

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi turistickými suvenýry Jeseníků je nově k dostání také originální oblečení pro novorozeňata. Jejich rodiče tím s nadsázkou ukazují veřejnosti, že jejich dítě je "made in Jeseníky". Se zajímavým nápadem na produkt propagující Jeseníky přišel internetový obchod pradedovo.cz.

Foto: Tereza Schreiberová

Miminko "made in Jeseníky" najdete v nejednom kočárku

Článek

"V nabídce obchodu pradedovo.cz máme motiv "made in Jeseníky" s obrázkovým motivem pro dospěláky. Napadlo nás, že použitím tohoto sloganu na oblečení pro novorozeňata vytváříme vtipný dvojsmysl," vysvětluje hlavní motiv Markéta Ficnarová z obchodu pradedovo.cz. 

"Vyzkoušeli jsme proto vyrobit dětská body s tímto motivem v omezené edici a ohlas nás velmi příjemně zaskočil. Takřka celý náklad se téměř okamžitě rozprodal," doplnila Ficnarová. "Patrioti Jeseníků ještě nevymřeli, ba právě naopak, milovníků našich hor je podle mého stále víc," myslí si Ficnarová.

Podle tvůrců internetového obchodu se jesenické body prodává také mimo region - objednávky chodí z celého Česka. "Vypadá to, že Jeseníky jsou velmi plodným regionem také pro turisty," vtipkuje Ficnarová.

Místní si mohou originální produkt zakoupit v informačním centru v Jeseníku a v dětském krámku v pasáži Schiller v Šumperku. Posledních pár kousků je k dostání také v internetovém obchodě pradedovo.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám