Hlavní obsah

V Holčovicích oslaví netradičně MDŽ

Novinky, Petra Veselá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Masové oslavy Mezinárodního dne žen jsou již po mnoho let dávnou minulostí, přesto si kdysi tento tolik oblíbený svátek také dnes spousta lidí ráda připomíná. Například v malebné obci Holčovice v podhůří Jeseníků na to půjdou v sobotu 9. března velmi netradičně a kdekdo může být u toho.

Článek

Jestli nevíte, jak potěšit svoji přítelkyni, manželku či milenku v průběhu - pro některé již zapomenutého svátku - vezměte ji v sobotu 9. března večer do restaurace Klára v centru Holčovic na Netradiční oslavu MDŽ. Jak už název napovídá, nepůjde o jen tak obyčejnou oslavu.

O poťouchlosti všeho druhu bez limitů nebude podle organizátorů nouze, k mání budou rozličné soutěže, příjemná muzika, samozřejmě dobré jídlo a pití.

Tuto nezvyklou party pořádá místní Recesistický spolek Holčovičan, který je už sám o sobě zárukou toho, že každý kdo dorazí, se rozhodně nudit nebude.

Netradiční oslava MDŽ vypukne v holčovické restauraci Klára od 20 hodin a dorazit může každý, kdo zatouží po tom si tak trochu jinak zpříjemnit sobotní večer. A to nejlepší nakonec, vstup na akci je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám