Hlavní obsah

V Chrudimi vystoupí legendární kapela Doga

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 22. listopadu se v chrudimském R Klubu svým fanouškům představí hardrocková legenda Doga z Karviné v čele s nepřehlédnutelným zpěvákem Izzim.

Foto: promo Doga

Doga

Článek

Doga působí na české hudební scéně již od roku 1988 a letos tedy slaví své 25. narozeniny. Při této příležitosti kapela absolvovala jarní turné a vydala také nové DVD a CD s názvem 25 let Rock ’n ’Rollu, obsahující záznam z vystoupení na festivalu Noc plná hvězd a mnoho dalších bonusů. Koncem letošního roku se můžete těšit i na speciální box se všemi CD a DVD.

O zahřátí publika se postará brněnská rocková kapela Gate Crasher, která za dobu svého účinkování měla tu možnost si zahrát po boku legend jako Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Korn nebo Aerosmith.  

Těšit se můžete také na začínající holickou punkrockovou bandu Rogers. Ta v současné době připravuje materiál na debutové EP, které se chystá nahrát koncem letošního roku.

Akce startuje v 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám