Hlavní obsah

V Brně se hrály poslední turnaje sezóny 2010 v táhlovém hokeji - Chemoplastu

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neděle 14. listopadu byla tentokrát ve znamení klání v táhlových hokejích – Chemoplastu. Turnaje se konaly hned ve dvou regionech zároveň. První startoval ve 14 hodin v Brně a o hodinu později sezonu před závěrečným turnajem Mistrovství ČR uzavřel turnaj konaný v Mostě.

Foto: Tomáš Vítámvás

poháry vítězům

Článek

V Brně se třináct hráčů sešlo na turnaji Pohár SDS EXMOST. Největším favoritem byl Mistr Evropy Jan Vachtarčík, s týmovým kolegou Františkem Papákem z Bohumína.

Hráči se na úvod střetli ve dvou základních skupinách a ty určily hráče postupující do závěrečného play-off. Z něj vzešel vítězně právě Vachtarčík před Papákem. Oba na třetí příčce doplnil Patrik Juchelka z Brna, který byl zároveň nejlepším juniorem.

V Mostě na turnaji Pohár Starcolor se utkalo také shodně třináct hráčů. Turnaj byl hrán za účasti místních hráčů z Mostu, Litvínova a Meziboří. Nejlépe si s nástrahami turnajového systému poradil Ondřej Frýba z Litvínova před druhým Ondřejem Černým z Mostu a třetím Zdeňkem Bednářem z Meziboří.

Kdy a kde se můžete zúčastnit soutěží v air-hockey, ale i v dalších kategoriích stolních hokejů, naleznete na stránkách: http://www.smshsk.cz/ nebo http://vysocina.billiardhockey.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám