Hlavní obsah

V ateliéru mníšeckého zámku si můžete vyrobit pěkný vánoční dárek

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci adventního programu na zámku v Mníšku pod Brdy čeká zejména malé, ale i větší návštěvníky zajímavé vánoční rukodělání. Ve výtvarné dílně si můžete vytvořit milý dárek pro své blízké, sobě pro radost nebo třeba načerpat adventní náladu.

Foto: Anna Čelouchová

I takový zvoneček si můžete vyrobit.

Článek

Rádi kutíte, malujete, vytváříte, vymýšlíte nové techniky? Nechcete vánoční dárky a pozornosti jen obyčejně nakupovat, ale větší potěšení máte, když něco sami vyrobíte?

Tak to dobře uděláte, když během adventních víkendů až do 13. prosince navštívíte zámek v Mníšku pod Brdy. Kromě speciálních vánočních prohlídek, slavnostní výzdoby zámku, betlému na nádvoří nebo pohádkového světa ve sklepení bude připraven také výtvarný ateliér pro všechny více i méně šikovné ruce.

Těm nejistým pomohou a poradí zkušené lektorky a každý si odnese něco pěkného pro radost nebo jako malý dárek pod stromeček.

Co všechno si můžete vytvořit? Například vyzdobit vánoční zvoneček. Zvonky jsou vyrobeny různou technikou z různých materiálů, stačí si vybrat a pak už zapojit svoji fantazii. Víte, že malovat se dá i na kulatou vánoční ozdobu? Budete pak mít jen tu svoji jedinečnou, kterou nemá nikdo druhý. K výběru jsou i další vánoční motivy. Přijďte se do Mníšku svátečně naladit. 

Reklama

Výběr článků

Načítám