Hlavní obsah

Útulek fest pomůže opuštěným čtyřnohým přátelům

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáctý ročník benefičního festivalu Útulek fest se bude konat na nádvoří hradu Střekova u Ústí nad Labem v pátek 13. a v sobotu 14. května - letos i s mezinárodní účastí hudebních formací.

Foto: útulek fest

plakát k benefiční akci

Článek

Nádvoří dominanty hradu Střekova bude žít hudbou a divadlem na podporu útulků pro zvířata v nouzi, zejména pro městský útulek v Ústí nad Labem, Psí domov v Řepnici na Litoměřicku a kočičí domov Fousek na Teplicku.

Pořadatelé během posledních ročníků vybrali dosavadní výtěžek v částce 400 000 Kč, kterou proměnili za několik tun krmiva a potřebných věcí.

Letos zazní na dvou scénách 22 hudebních skupin s mezinárodní účastí a to z Německa i Rakouska. Pořadatelé rovněž nezapomínají na malé návštěvníky, proto i pro ně je připraven program, jako je malování zvířátek na plachty, čokodílna, prohlídka středověké dílny, výlet na vyhlídku Nové Sedlo.

Po dobu trvání akce bude probíhat prezentace a nabídka zvířátek k adopci.

Vstupné na dva dna činí 250 Kč, na jeden den 150 Kč. Děti do 13 let a držitelé ZTP mají vstup zdarma. Parkování a nocležné je také zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám