Hlavní obsah

Univerzita Palackého v Olomouci uvítá zájemce o studium

Novinky, Tereza Maliková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoročně pořádá Univerzita Palackého v Olomouci dny otevřených dveří, kde jednotlivé fakulty představí zájemcům o studium své obory. Letos budou brány univerzity otevřeny v pátek 17. ledna od 9 do 14 hodin.

Článek

Své studijní obory a podmínky studia představí pět fakult - Cyrilometodějská teologická, Filozofická, Přírodovědecká, Pedagogická a Fakulta tělesných věd. Na zbývajících fakultách (Lékařská, Právnická a Fakulta tělesných věd) již dny otevřených dveří proběhly v listopadu minulého roku.

Dny otevřených dveří Univerzity Palackého v Olomouci jsou tradiční aktivitou určenou těm, kdo se chtějí dozvědět více o možnostech studia na olomoucké univerzitě. Univerzita Palackého se na ně vždy dlouhodobě připravuje a snaží se poskytnout návštěvníkům kompletní informační servis. K tomu slouží především informační bloky, které se konají na každé fakultě.

Zde zástupci vedení fakult poskytují obecné informace o podmínkách studia, náležitostech elektronické přihlášky a přijímacím řízení. Jsou připraveni zodpovídat i veškeré dotazy zájemců. Na každé fakultě bude možné získat také propagační a informační materiály. Kromě informačních bloků připravují některé fakulty také zajímavý doprovodný program.

Podrobné informace o dnech otevřených dveří na jednotlivých fakultách naleznete na jejich internetových stránkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám