Hlavní obsah

Účastníci plaveckého Košařova memoriálu budou bojovat o pohár starosty

Novinky, Luboš Ibrmajer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní příznivci, kteří mají rádi plavání, jsou v sobotu 27. dubna zváni do plzeňského plaveckého bazénu v Kozinově ulici.

Článek

Budou totiž moci zhlédnout jedinečné a tradiční závodní klání – Košařův memoriálu v prsařském trojboji (50, 100 a 200 metrů prsa), v jehož průběhu se představí více než 140 účastníků z devatenácti plaveckých klubů z celé České republiky. Pořadatelem je Sportovní klub Radbuza Plzeň, o. s., který má za sebou stoletou tradici fungování (klub byl založen v roce 1911), memoriál se letos uskuteční již po jedenašedesáté.

Rozplavby plavkyň a plavců jsou na programu od 9.15 hodin. Závody v 10 hodin zahájí místostarosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer společně s prezidentkou klubu Lenkou Kohoutovou.

Pro vítěze připravil Městský obvod Plzeň 3 putovní pohár starosty Jiřího Strobacha. Pro umístěné na druhém a třetím místě medaile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám