Hlavní obsah

U údajné sebevražedkyně zasahovaly všechny složky záchranářů

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 11. června o půl desáté večer byla na operační pracoviště Městské policie Karviné předána zpráva o úmyslu 48leté ženy z Karviné-Hranic skoncovat se životem. Se svým úmyslem se svěřila své kamarádce.

Foto: ÚSZSMSK

Ilustrační fotografie

Článek

Strážníkům se ženu v jednom z výškových domů v Karviné-Hranicích podařilo kontaktovat, jevila se však jako podnapilá. Sdělila, že žádné problémy nemá a pomoc nepožaduje. Poté zavřela dveře bytu a s hlídkou dále nekomunikovala, ani nereagovala na klepání a zvonění. Strážníkům se také podařilo zjistit, že žena se léčí na psychiatrii a před dvěma dny se vrátila z nemocniční hospitalizace.

Vzhledem k vážnosti situace, stavu ženy a tomu, že na žádný pokus o kontaktování nereagovala, byli na místo přivoláni hasiči, kteří byt otevřeli. Obyvatelka bytu sice byla při smyslech, ovšem zřejmě pod vlivem požitých léků. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a vyrozuměna byla Policie ČR.

Další případ na sebe nenechal dlouho čekat. Opět žena, tentokrát v Karviné-Ráji se pokusila o víkendu vyskočit z okna 11. patra panelového domu. Naštěstí včas zareagovaly další, na místě přítomné osoby, které ji zachytily. Sebevražedkyně ze svého pokusu vyvázla s odřeninami a šokem. K ošetření si ji převzala záchranná služba.

Reklama

Výběr článků

Načítám