Hlavní obsah

U hlučínského jezera si dají dostaveníčko milovníci motorek a rocku

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlučínská štěrkovna se zanedlouho promění v ráj motorkářů. O druhém červnovém víkendu se tu bude konat Motoscuk, na kterém si přijdou na své nejen milovníci motorek, ale i rockové muziky. Motosraz nabídne bohatý doprovodný program a spanilou jízdu Moravskoslezským krajem.

Foto: Julie Burša Wondrová

Motoscuk v Hlučíně

Článek

„I letos se bude na co dívat. Jak na pátek, tak i sobotu chystáme bohatý program. Chybět nebudou například koncerty známých kapel, tradiční sobotní spanilá jízda Hlučínskem, kdy kolona motorek měří vždy několik kilometrů, soutěže, kaskadérská show, dynamické ukázky hasičů nebo dětská zóna,” informovala organizátorka Julie Burša Wondrová.

Svou účast na Motoscuku přislíbil například kaskadér Adam "Special" Peschel a moravskoslezští hasiči předvedou ve své dynamické ukázce mimo jiné i vyproštění zraněného motorkáře po nárazu do auta. „Pokud bude přát počasí, chystáme velkou novinku. Návštěvníci se budou moc proletět ve vrtulníku,” dodala Burša Wondrová.

Motoscuk bude i narozeninovou oslavou. „Své 6. narozeniny tu bude slavit Rádio Čas Rock, takže vítáni jsou nejen motorkáři, ale i rockeři, a vůbec všichni, kteří se chtějí pobavit. Věřím, že si z programu vybere každý,” doplnila organizátorka Burša Wondrová. 

Na břehu jezera vystoupí například kapely Škwor, Traktor, Infinity, Bijouterrier a mnoho dalších.

Motoscuk se bude konat od 9. do 11. června.

Další informace: http://www.motoscuk.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám