Hlavní obsah

Tygří běh a Brněnský Komár se těší hlavně na dětské závodníky

Novinky, Jana Oudová

Ještě před letními prázdninami se v Brně koná několik sportovních akcí zaměřených hlavně na dětské účastníky. Řeč bude o běžecké akci v brněnské zoo nebo o menších závodech pro příznivce kolečkového bruslení v Komárově.

Foto: Jana Oudová

Brněnský KOMÁR

Článek

V neděli 18. června se bude konat nezávodní Tygří běh. Vezměte celou svoji rodinu a přijďte se proběhnout nebo jen projít po místech kam nohy návštěvníků běžně nevstoupí. Prožijte spolu se svými dětmi neopakovatelnou radost z pohybu.

Prezentace začíná již v 8:30, pro předškolní dětí bude připravená dráha o délce 300 m a starší účastnící se můžou těšit na okruh 3,6 km, který povede místy, kam mají normální návštavnící vstup zapovězen. Doprovod dětem na obou trasách můžou dělat rodiče, starší sourozenci, prarodiče atd.

Pro přihlášené je v ceně startovného zahrnut vstup pro dítě a jednu dospělou osobu do zoo zdarma, pamětní medaile, měření čipovou časomírou (běh na 3,6 km), startovní číslo se jménem a „tygří“ tričko (pro přihlášené do 8. června).

Pokud zvládáte i pohyb na bruslích, tak ve středu 21. června můžete vyměnit botasky za kolečkové brusle a zazávodit si na in-line oválu v Brně-Komárov. Brněnský Komár je sérií in-line závodů pro veřejnost, v červnu se pojede již třetí závod v tomto 4. ročníku.

Pro mladší děti je připraven závod na odrážedlech nebo koloběžkách, pro starší děti, mládež i dospělé pak čeká dráha o délce 465 m a celkem 22 vyhlašovaných kategorií. Novinkou pro tento rok je štafetový závod na 15 minut, kolik kol dokážete ve dvojici v daném limitu zajet?

Pokud se rozhodnete pro některou ze zmiňovaných akcí, bližší informace nebo přihlašovací formulář naleznete na stránkách pořadatele IN-LINE AKADEMIE.

Reklama

Výběr článků

Načítám