Hlavní obsah

Tváří roku 2014 se stali Pavlína Rychtářová a Jan Matiovský

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze se uskutečnil 13. ročník soutěže Tvář roku. Do finále postoupilo 6 dívek a 6 mužů. Vítězi se ve středu 9. dubna stali Pavlína Rychtářová a Jan Matiovský.

Foto: Petr Mráček

Tvář roku 2014

Článek

V pražském Top Gear baru se uskutečnil 13. ročník soutěže Tvář roku. Moderátory večera se stali zpěváci Genny Ciatti a Jaroslav Parči, kteří na finálovém večeru také zazpívali a doprovodili tak soutěžící v jejich módních přehlídkách. Ty byly celkem tři. 

Dále soutěžící čekal křížový výslech moderátora rádia Frekvence 1 Luboše Xavera Veselého. Volná disciplína, která bývá obvyklá v jiných soutěžích, byla nahrazena povinnou disciplínou a to na téma "Ranní vstávání".

Mezi účinkujícími byl vynikající folklorní a taneční soubor z Gruzie, soubor Lampari, který přítomné diváky nadchl a všem se na chvíli zastavil čas. 

Pořádající agentura Nari models také pomáhá projektu Ulice dětem a snaží se dát mládeži chuť ke kulturním a sportovním aktivitám. Společně s Red Ribbon bojuje proti AIDS a to hlavně charitativním koncertem, který se uskuteční 30. listopadu od 20 hodin v kapli Betlémské již osmým rokem pod názvem Světlo pro AIDS.

Projekt Ulice dětem se ve finálovém večeru také představil a to tanečními a pěveckými čísly svých členů.

Porota nakonec zvolila vítězi Pavlínu Rychtářovou z Prahy a Jana Matiovského z Náměště na Hané. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám