Hlavní obsah

Turné pražské kapely Loco Loco spěje k cíli - do Českých Budějovic

Novinky, Dalibor Szenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvedni Prdel Tour - turné pražské kapely Loco Loco, které začalo 4. října v Litvínově a pokračovalo křížem krážem celou Českou republikou, doputovalo do poslední štace. Tou se 22. března stane mighty klubu Velbloud v Českých Budějovicích. Od 19 hodin budou skupině Loco Loci asistovat kapely OSA Killers, F. A. King a A5.

Foto: Dalibor Szenci
Článek

Loco Loco, kapela, která si nebere servítky, se pustila do velkého celorepublikového turné po rockových klubech, aby předala svou nabitou energii všem, kteří mají rádi kvalitní rockovou muziku. Turné dala název Zvedni prdel tour, a to z důvodu, aby přesvědčila fanoušky - a vlastně i všechny lidi kolem, aby neseděli doma u televize a šli si užít alespoň trochu zábavy a podpořili kulturu ve svém městě.

Kapela vznikla teprve v roce 2011, ale za svou krátkou existenci toho má dost za sebou. V soutěži Bandzone converse song se její členové probojovali do finálové pětky a hned jejich třetí koncert jim vynesl 1. místo v soutěži Rock Nymburk 2012.

Na textech spolupracují s Radkem Žantovským, lídrem známé punkrockové kapely Jaksi taksi, v nahrávkách jim byli nápomocni Dr. Kary z fast food orchestra, Cwiro z xXXXx nebo zpěvačka Žántí s Matahari.

V tomto roce kapela vydala debutovou desku Zvedni prdel, kterou představuje právě na stejnojmeném turné, které v klubu Velbloud končí.

V rámci turné si Loco Loco zahráli s velkým množstvím kapel a na českobudějovické zastávce se fanouškům představí místní crossoverový OSA Killers, kteří nelení a pečlivě pracují na nových písních. Ty jsou od původní tvorby malinko odlišné, ale určitě ne natolik, aby skalní fanoušci na kapelu zanevřeli.

Další kapelou jsou F. A. King z Železného brodu hrající řízný crossover/hardcore. Kapela žije muzikou - vypovídá o tom počet koncertů, (více než 70 zastávek ročně). To jim zaručuje velkou oblibu u fanoušků z celé ČR.

A jako čtvrtý spolek, který touží po tom, aby nikdo z vás neseděl doma, jsou vltavotýnští trash/metalcoroví A5. Parta fungující od roku 2005 neubírá na své intenzitě a sype do svých příznivců své hutné riffy, jak se patří.

Akce začíná v 19 hodin - koho alespoň trochu zajímá kultura v jeho městě, neměl by na této párty chybět.

Další informace: www.bandzone.cz/locoloco, www.bandzone.cz/osakillers, www.bandzone.cz/faking, www.bandzone.cz/a5

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám