Hlavní obsah

Turnaj dorostenců ovládli tepličtí stolní tenisté

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 9. dubna se nejlepší dorostenečtí stolní tenisté Ústecka sešli v herně v Děčíně na Přeborech Ústeckého kraje.

Foto: Milan Řehák

Zleva Michal Mít, trenér Karel Freimann, Dan Kadlec.

Článek

Již po čtvrté v řadě si první místo vybojoval Michal Mít z SKST Teplice a vítězstvím si zajistil účast na Mistrovství ČR dorostenců v jednotlivcích, které se bude konat v Praze. Čtyřnásobný obhájce titulu přeborník kraje si svou zlatou okořenil i ve čtyřhrách, kde se svým kolegou Danielem Kadlecem z SKST Teplice hladce vybojovali první místo a stali se tak přeborníky kraje ve čtyřhrách.

Konečné umístění jednotlivců: 1. Michal Mít, SKST Teplice, 2. Michal Malý, Baník Březenecká, 3. Viktor Skokan, TTC Litoměřice.

Konečné pořadí čtyřher: 1. Michal Mít a Daniel Kadlec, SKST Teplice, 2. Vojtěch Grubr a Adam Stárek, SKST Děčín, 3. Michal Malý z Baníku Březenecká a Jan Blažek z TJ Krupka a také Ondřej Pospíšil a Petr Vitiska, SKST Teplice.

Tým SKST Teplice a trenér mládeže Karel Freimann do přeborů kraje přivezl šest hráčů. Pět z nich - Michal Mít, Dan Kadlec, Stanislav Čáp, Petr Vitiska a Ondřej Pospíšil - se probojovalo do finálového pavouka, který Michal Mít ovládl.

Svůj čtvrtý titul přeborníka si náležitě užil a první poděkování mířilo za jeho trenérem, který ho připravuje na Mistrovství ČR dorostenců a zároveň na Championships v Linci v Rakousku, kam Michal odjíždí 13. dubna. KSST UK se podílí na Mítových trénincích v Ústí nad Labem, kde vytvořili pro talentované hráče tréninkovou základnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám