Hlavní obsah

Tichá hrůza s Norbertem Lichým v ostravském Divadélku pod věží

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V ostravském Divadélku pod věží v budově Nové radnice na Prokešově náměstí v Ostravě se bude konat poetický Večer mrazivého napětí s názvem Tichá hrůza aneb Norbert Lichý uvádí hororové povídky. Večer napětí a hrůzy je na programu 12. března v 18 hodin.

Foto: Josef Zajíc

Tichá hrůza. Pozvánka do Divadélka pod věží.Nová radnice na Prokešově náměstí. Ostrava

Článek

Herec Norbert Lichý (1964) je vůdčí osobností Divadla Petra Bezruče v Ostravě, ve kterém působí od roku 1987. Mimo umělecké činnosti jako herec je také hudební skladatel. Věnuje se scénické hudbě. Známý je také z 57 filmů a televizních inscenací, které od roku 1988 natočil. Ve Večeru mrazivého napětí pod názvem Tichá hrůza přečte ve středu  12. března  v 18 hodin pár hororových povídek.

Obnovit umělecké večery v Divadélku pod věží se podařilo herci Národního divadla moravskoslezského Tomáši Jirmanovi a Janu Fišarovi. V divadélku již proběhly dva večery. Poezie Jaroslava Seiferta Všechny krásy světa s hudebním doprovodem violoncellistou Jiřím Hanouskem.

Druhý večer pod názvem Pábitelé se věnoval povídkám Bohumila Hrabala s doprovodem klarinetisty Davida Schreibera. Interpreti obou večerů byli Tomáš Jirman a Jan Fišar.

Jeden z další večerů v Divadélku pod věží bude patřit hercům ostravských divadel Anně Cónové a Miroslavu Ratajovi. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám