Hlavní obsah

Těžce zraněný cyklista odjel po nehodě ke známým

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý případ s vážnými následky řešili ve středu 9. listopadu pražští záchranáři. Přivoláni byli k muži, jehož srazil osobní automobil. Auto ovšem okamžitě odjelo a muž s otřesem mozku se vydal několik desítek metrů ke svým známým.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Událost se odehrála ve středu odpoledne u zastávky MHD Hradčanská, kde mělo sedmatřicetiletého muže srazit auto. Řidič osobního vozu z místa nehody odjel. Zraněný muž z Hradčanské odjel také - do Eliášovy ulice v Praze 6 ke svým známým.

Ti ale nebyli doma, tak jim zraněný muž zavolal a vyprávěl, co se mu stalo. Až jeho známí zavolali záchrannou službu, dovolali se ale na operační středisko středočeských záchranářů, protože se nacházeli ve Středočeském kraji, ti pak předali případ pražské záchrance.

Při příjezdu záchranářů byl dezorientovaný muž v domě svých známých. „Záchranáři po příjezdu na místo zjistili, že 37letý muž utrpěl otřes mozku, devastující poranění nosu a hluboké odřeniny obličeje,“ informovala mluvčí záchranky Jiřina Ernestová. Po ošetření byl muž převezen do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích.

O nehodě byla informována dopravní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám