Hlavní obsah

Taneční soutěž Lama Cup 2013 zažije v neděli Opava

Novinky, Josef Zajíc

Poslední regionální kolo taneční soutěže pro Moravskoslezský kraj se bude konat pod názvem B2balance tour MČR tanečních formací LAMA CUP 2013 v neděli 7. dubna ve víceúčelové hale v Žižkově ulici 8 v Opavě. Pořádajícím orgánem je taneční studio DIDEDAnce z Ostravy pod vedením Dity Hejníkové.

Foto: Josef Zajíc

"LAMA CUP 2013 " Opava 7. dubna 2013

Článek

Po roce se opavská sportovní víceúčelová hala opět zaplní hudbou, tancem, nadšením, slzičkami štěstí i zklamání, a bouřlivým potleskem diváků.

"Jsem nervózní, ale na soutěž se těším. Na regionální kolo Moravskoslezského kraje je přihlášeno 95 formací, což činí 1270 tanečnic a tanečníků z tanečních klubů MSK. Zúčastní se i nejsilnější kluby co do počtu, ale také co do kvality provedení a choreografií. Diváci budou moci zhlédnout : Dance 4life Opava, Radost - Impuls Bohumín, Akcent Ostrava, Calipso Krnov, Limit D.C., DIDEDAnce Ostrava a další," pozvala diváky na soutěž do Opavy hlavní organizátorka soutěže Dita Hejníková.

Soutěž začne slavnostním zahájením v 11.00 hodin. Předpokládané vyhodnocení prvního sledu bude v 13.30, druhého sledu v 17.20 a výsledky třetího sledu budou vyhlášeny ve 20.40 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám