Hlavní obsah

Talk show Café Theatre aneb Slavní mezi slavnými má pokračování

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po pět večerů do konce roku se v unikátním muzeu voskových figurín Grévin Praha uskuteční recitálová talk show Café Theatre aneb Slavní mezi slavnými.

Foto: Petr Mráček

Grévin, Slavní mezi slavnými 2015

Článek

Hosty budou významné osobnosti české kulturní scény. Představení tak navazují na loňská velmi úspěšná talk show, která měla v ojedinělém prostoru svou premiéru.

Již 24. 10. zahájí Café Theatre aneb Slavní mezi slavnými výjimečný, slavný a jedinečný fotograf Robert Vano, kterého pěvecky doprovodí gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi, jenž sklízí úspěch se svými koncerty.

Následně 6. 11. budou hosty herečka Jitka Sedláčková a zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková. Kromě toho, že obě hrají v seriálech a filmech, mají společné představení Lidský hlas a tvoří velmi zajímavou uměleckou dvojici.

V dalším díle 20. 11. se představí herecký pár Jan Přeučil a Eva Hrušková, kteří budou mluvit nejen o profesním, ale i soukromém životě, který je velmi pestrý, zajímavý a plný neuvěřitelných historek.

Jako malou Mikulášskou pojali pořadatelé vystoupení 4. 12., kdy hosty budou zpěvačka a herečka Hanka Křížková a přední český stylista, vizážista a designér Kája Pavlíček. Kromě zpěvu uslyší diváci řadu historek a zážitků ze světa šoubyznysu i fashion světa.

A zatím poslední letošní recitálovou talk show uzavře 18. 12. dáma francouzského původu s rozkošnou češtinou, herečka a šansoniérka Chantal Poullain. Ta kromě vyprávění historek a zážitků ze svého uměleckého světa, také zazpívá.

„Všechna představení Café Theatre aneb Slavní mezi slavnými budou začínat v 19:00 hodin,“ uvedla marketingová ředitelka Grévinu Daniela Pedret.

Reklama

Výběr článků

Načítám