Hlavní obsah

Svitavské tenisové srdce rozdá peníze už popáté

Novinky, Květa Korbářová

Kdo má srdce na pravém místě? Všichni, kteří podporují Svitavské tenisové srdce. V pátek 8. září se v areálu Na kurtech u svitavského stadionu uskuteční jubilejní 5. ročník benefičního turnaje tenisových dvojic.

Foto: Květa Korbářová

Svitavské tenisové srdce bude v pátek 8. září 2017 nadělovat potřebným.

Článek

Sdružení Svitavské tenisové srdce prostřednictvím sportovních a kulturních aktivit podporuje charitativní akce, pomáhá starým a nemocným lidem, či opuštěným a hendikepovaným dětem.

„Hlavním cílem už tradičního tenisového turnaje je, stejně jako v minulých letech, přispět na dobročinné účely a pomoci konkrétním lidem, zejména dětem, překonat obtíže, které jim život připravil,“ uvedl za organizátory Pavel Ducháček. Částka, která bude letos rozdělená mezi potřebné, převyšuje 200 000 korun. 

Za 5 let nadace rozdala téměř tři čtvrtě miliónu korun, a to díky všem sponzorům a příznivcům tenisové benefice. Podle Pavla Ducháčka jen do letošního ročníku se sponzorsky zapojilo téměř 60 firem nebo fyzických osob ze Svitav a blízkého okolí.

„Ochota, se kterou se sponzoři na akci podílí, je daná naprostou transparentností při nakládání s vybranými finančními prostředky a cíleným využitím peněz pro konkrétní osoby,“ upřesnil Pavel Ducháček. 

Samotný tenisový turnaj bude v pátek probíhat už od ranních hodin. Hlavní část benefice, čímž je slavnostní předání šeků obdarovaným, je naplánovaná od 17.00 hodiny před restaurací Na kurtech. „Zveme veřejnost na tuto, v rámci Svitav, ojedinělou akci. Věříme, že lidé s námi prožijí pěkný den plný sportu a pozitivních emocí,“ dodal Pavel Ducháček ze sdružení Svitavské tenisové srdce. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám