Hlavní obsah

Světelské babí léto s dechovkou

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci dechové hudby a hezkých písniček mohou navštívit tradiční festiválek dechových hudeb ve Světlé nad Sázavou na Havlíčkobrodsku.

Foto: Karel Novotný

Plakát

Článek

Kytice, kulturní zařízení ve Světlé nad Sázavou, srdečně zve zájemce na 7. ročník festiválku dechových kapel, který se uskuteční v sobotu 13. září od 14.00 hodin v divadelním sále Společenského domu (budova městského kina) na náměstí Trčků z Lípy.

Pořadatelé z Kytice připravují setkání muzikantů již sedmým rokem - vždy bylo hojně navštěvováno posluchači i hudebními skladateli - zúčastnili se např. Vlasta Dvořák, Miloň Čepelka, Jan Lipold, Ladislav Prudík, textaři Miloslava Dvořáková, Zdeněk Beneš, Jaroslav Hájek a další.

V programu vystoupí DH Hájenka ze Starého Klíčova u Domažlic s kapelníkem Miroslavem Palečkem a Libkovanka z Libkovy Vody s kapelníkem Zdeňkem Benešem. Jako hosté zahrají světelští Heligonkáři. Pořadem tradičně provází muzikant a bubeník Petr Chládek z Pelhřimova.

Reklama

Výběr článků

Načítám