Hlavní obsah

Svatební dny na zámku v Hořovicích

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O třetím listopadovém víkendu - 19. a 20. listopadu - ožije zámek v Hořovicích historicky první prezentací svatebních obřadů pro nadcházející sezónu.

Foto: Jiří Sklenář

Svatební obřad lze uspořádat i v zámeckém parku.

Článek

Nejen pro ty, kteří plánují v nejbližší době nastoupit společnou cestu životem na zámku v Hořovicích, jsou určeny historicky první svatební dny o víkendu 19. a 20. listopadu 2011.

Příležitost bude nejen si v klidu prohlédnout zámeckou kapli, tradiční místo svatebních obřadů, ale zároveň zhlédnout nabídky svatebních agentur a půjčoven svatebních a společenských šatů z okolí. Ta vyvrcholí slavnostní módní přehlídkou v hlavním sále zámku.

Svatba není ovšem jen samotný obřad, proto prezentaci svých výrobků a služeb na zámku připravují i zlatníci, fotoateliéry, grafická studia, kadeřníci a další profese tradičně spojené se svatebním průmyslem. Samostatnou kapitolou je svatební gastronomie, proto velká pozornost bude věnována i možnostem pořádání svatebních hostin a široké nabídky ubytování ve městě a jeho okolí.

A jestli zrovna svatbu neplánujete, tak to vůbec nevadí, přijďte se prostě podívat jen tak na něco krásného a nechte se okouzlit romantickou atmosférou zámku v téměř již adventním čase. Na shledanou se těší zámek v Hořovicích a Svatební salón Petra.

Reklama

Výběr článků

Načítám