Hlavní obsah

Šuplík nabízí záchranný kruh proti nudě

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záchranný kruh proti utonutí v nudě hází dětem již devatenáct let Dům dětí a mládeže Šuplík v Kadani, který poprvé pořádal akademii ve sportovní hale.

Foto: Václav Vlasák

Práce keramického kroužku navodily atmosféru blížících se Velikonoc.

Článek

V úterý 26. března se kadaňská sportovní hala proměnila ve velkou výletní loď, která pod vlajkou Šuplíku během své plavby představila většinu aktivit Domu dětí a mládeže v Kadani.

Akademii pořádal Šuplík ve sportovní hale poprvé. Kromě vystoupení tanečních, sportovních a hudebních kroužků si návštěvníci mohli dále například prohlédnout práce plastikových modelářů, seznámit se s činností Klubu kamarádů a také ochutnat dobroty připravené kroužkem vaření. A na závěr je ještě čekala tombola.

„V příštím roce to bude již dvacet let, co jsme se vydali na plavbu po moři vašeho volného času. Za ta léta jsme se snažili vás zavézt na místa známé i méně známá, na našich i cizích vodách. Máme štěstí, že jsem součástí silné městské flotily, a tak se naší lodi vyhnuly všechny bouře, nebo dokonce lodní vzpoury. Já sám považuji za velké štěstí, že jsem kapitánem této lodi. Musím všem svým námořníkům poděkovat za to, že všechny naše plavby zpravidla skončily šťastně,“ dodal Jiří Štěrba, ředitel Šuplíku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám