Hlavní obsah

Sunset party v rámci charitativního happeningu na Letné

Novinky, Iva Radostová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už pátým dnem pokračuje na pražské Letné charitativně-sportovní akce na pomoc opuštěným a znevýhodněným dětem s názvem TERIBEAR HÝBE PRAHOU. V rámci tohoto nonstop charitativního happeningu se v pátek uskuteční Sunset party, na které vystoupí Matěj Ruppert a Tereza Černochová.

Foto: Nadace Terezy Maxové dětem

Sunset party v rámci akce TERIBEAR HÝBE PRAHOU, kterou pořádá Nadace Terezy Maxové dětem

Článek

Charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem, jejíž tváří je nadační hrdina TERIBEAR, je určená všem, kteří chtějí pomoci znevýhodněným dětem. Až do sobotních 16 hodiny odpoledne má každý příležitost udělat dobrý skutek, a to i opakovaně. Nezáleží přitom na věku, fyzické kondici nebo čemkoliv jiném - důležitá je ochota pomoci. 

Stačí se zapojit a ujít či uběhnout na vyznačeném okruhu o délce 1,3 km vzdálenost podle libosti a každým započítaným metrem podpořit opuštěné a znevýhodněné děti. Za každý zdolaný kilometr totiž partneři věnují 10 Kč na charitativní účely nadace.

V rámci doprovodného programu vystoupí v pátek od 19 odin Skupina April, která na podiu přivítá speciální hosty - Matěje Rupperta a Terezu Černochovou. 

Přijďte nejen v pátek večer podpořit dobrou věc.

Pro vstup na okruh slouží čip, který je možné koupit online na www.teribear.cz, nebo přímo na místě. Cena je 100 Kč a lze jej využít opakovaně po celou dobu trvání akce. Vstup na samotnou Sunset party je pro všechny příchozí zdarma. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám