Hlavní obsah

Studio STA slaví třetí výročí od založení agentury

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studio STA oslavuje v neděli 18. května třetí výročí od založení neziskové organizace. Z občanského sdružení vznikla obecně prospěšná společnost.

Foto: Danuše Vaščáková

Zakladatel společnosti Studio STA - multimediální agentura o.p.s. zdolal se svým týmem mnoho překážek. Vybojoval si silné zpravodajství na Bruntálsku.

Článek

Největší nápad Nových médií – virtuálního mediálního světa na Bruntálsku přišel začátkem roku 2011. Myšlenka se zrodila v hlavě zakladatele společnosti Radka Vráblíka. Na jaře 2011 se sestavuje zakládající tým, vznikají stanovy, pravidla a cíle nové organizace. Přesně 18. května 2011 Ministerstvo vnitra ČR zapsalo neziskovou organizaci Studio STA – studentskou tiskovou a televizní agenturu o. s.

Od této chvíle začíná fungovat nová mediální agentura na Bruntálsku. Celý tým se po celou dobu snaží rozšiřovat působnost a zpravodajství do všech koutů bruntálské regionu. Vychází s divizí Nových médií – Informační portál Studia STA spojený s Televizí STA.

V průběhu období a tří let došlo k významným změnám a profesionalizaci organizace. „Studio STA jsme přejmenovali a změnili jsme právní formu organizace, před tím ještě došlo k obměně grafiky, loga, televizní znělky. Nyní fungujeme pod zcela originálním názvem společnosti: Studio STA – multimediální agentura o.p.s.,“ informovala ředitelka Zdeňka Spurná.

Různé změny, rozvoj společnosti a významný přínos zpravodajství pro bruntálský region, ale i Moravskoslezský kraj, můžete sledovat na webových stránkách společnosti www.studiosta.cz anebo přímo na Informačním portálu Studia STA www.studio-sta.cz.

„Naše Studio STA letos v neděli 18. května slaví třetí výročí! Jsme moc rádi, že zvládáme překonávat různé překážky a přinášet široké veřejnosti každý den aktuální zpravodajství,“ dodala ředitelka Spurná.

Reklama

Výběr článků

Načítám