Hlavní obsah

Studenti Vyšší odborné školy restaurátorské představí své absolventské práce

Novinky, Jana Schmiedtová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S koncem školního roku se toho na Vyšší odborné škole restaurátorské v Brně děje víc než dost. Vedle přijímacího řízení také téměř třicet studentů skládá svá absolutoria, a to jak teoretická, tak praktická.

Foto: Jana Schmiedtová
Článek

Chtěli byste studovat restaurování, nebo jste prostě jen obyčejně zvědaví? Dotkněte se historie, navštivte unikátní výstavu absolventských prací studentů Vyšší odborné školy restaurátorské, kteří tento rok ukončují svá studia a poprvé veřejně prezentují výsledky své praktické restaurátorské práce.

Akce se zúčastní všechny tři obory, a to Konzervování a restaurování keramiky, Konzervování a restaurování nábytku a nepolychromované dřevořezby i Konzervování a restaurování malířských a dekorativních technik.

Celkem budete mít možnost vidět dvacet šest zcela nově restaurovaných hodnotných uměleckořemeslných děl ze sbírek muzeí, galerií, Národního památkového ústavu i soukromých osob.

Kde: Francouzská 101, Brno, přízemí, atelier Motion design

Kdy: ve čtvrtek 27. června od 8.30 do 13.00 hodin.

Více informací týkajících se VOŠR hledejte na webových stránkách www.ssudbrno.cz/vosr nebo na facebookových stránkách školy www.facebook.com/vosr.brno.

Reklama

Výběr článků

Načítám