Hlavní obsah

Studenti v Horažďovicích mají nové výtvarné ateliéry

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střední škola Horažďovice využila dosud prázdného půdního prostoru v budově a zřídila zde vzhledem k rozšíření nabídky studijních oborů o obor grafický design také výtvarné ateliéry.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Střední škola Horažďovice využila dosud prázdného půdního prostoru v budově a zřídila zde výtvarné ateliéry.

Článek

Rozsáhlá rekonstrukce probíhala od srpna loňského roku pod odborným dohledem pracovníků památkové péče. Pro grafické předměty byla také nově vybavena učebna interaktivní tabulí a počítači s grafickými programy.

"Podařilo se zrealizovat nové a smysluplné využití této krásné historické části školní budovy. Věřím, že moderní prostory zvýší standard vzdělání a přípravy pro další uplatnění studentů," uvedl hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec při slavnostním otevření ateliérů.

Absolventi studijního oboru Grafický design mohou pokračovat v dalším studiu na školách vyššího stupně v oborech zaměřených na design, grafiku, IT, nebo nastoupit jako kvalifikovaní samostatní pracovníci v reklamních a propagačních agenturách, jako výtvarní redaktoři, designéři ve firmách zabývajících se návrhy a realizacemi výstav, v obchodních organizacích apod.

Reklama

Výběr článků

Načítám