Hlavní obsah

Středoškoláci, vynikáte nějakým talentem? Přijďte na casting soutěže MissOK

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte talent a chcete jej předvést? Přijďte již tento pátek na casting soutěže MissOK (Miss středních škol Olomouckého kraje) a staňte se součástí kulturního programu plánovaného galavečera této jedinečné akce.

Foto: Archiv MissOK

Ondřej Provazník

Článek

Castingu talentů se může zúčastnit každý, kdo něco umí – od tance přes zpěv až po hraní na hudební nástroj. Jedinou podmínkou účasti je studium na střední škole v Olomouckém kraji.

Zářným příkladem toho, že tato soutěž dokáže otevřít dveře do světa českého showbusinessu, jsou účastníci loňského ročníku Adam Hobza a Ondřej Provazník.

Adam, který se věnuje zpěvu písní především Elvise Presleyho, se v loňském roce zúčastnil soutěže Československo má talent, kde skončil těsně před bránami semifinále, a vystupuje na nejrůznějších akcích.

Ondřej, jehož zpěv byste si snadno spletli se zpěvem samotného božského Karla Gotta, byl ještě o něco úspěšnější. Kromě množství vystoupení stihl vydat několik vlastních písniček, několikrát vystoupit na hudebním programu Óčko a mnoho dalšího.

Ondro, proč by se měli talentovaní studenti hlásit na casting MissOK?

Je to možnost, jak získat novou zkušenost a ukázat svůj um lidem.

Co tě přimělo přihlásit se v loňském roce?

Vlastně jsem se o tom dozvěděl úplně náhodou, když mi ve škole paní ředitelka řekla, že se tam mám přihlásit. Nebýt ji, tak bych přišel o hodně, ale opravdu hodně zážitků a nepoznal bych hodně fajn lidí.

Soutěž MissOK ti bez nadsázky otevřela dveře k další kariéře, potvrdil bys to?

Ano, je tomu tak. A jsem ji za to pořád velmi vděčný. Lidi, kteří zajišťovali loni MissOK, mi dali velkou šanci a já jsem se ji prostě a jednoduše rozhodl chytit za "pačesy". Vydal jsem ze sebe, co se dalo, a jak bylo vidět, nejen diváci to ocenili.

Stal ses za ten rok docela slavným. Jak přesně ti soutěž pomohla v kariérním růstu?

Slavným… Víte... Sláva, to je něco, co přijde, když máte u publika úspěch. Když se lidem líbí vaše práce, tak stojí za to bojovat za každý úsměv na vystoupení. Kdybych něco dělal jen pro slávu, asi bych dlouho nevydržel. Je potřeba dokázat lidem, že to, co děláte, myslíte upřímně a baví vás to na 100 procent.

Na MissOK si mě všiml jeden z nejlepších choreografů u nás a zároveň i herec J.  K. Sanchez. Měl jsem velké štěstí a za jeho pomoci jsem natočil videoklip, který byl nasazen do TV Óčko.

Jaký je tvůj největší dosavadní úspěch?

Největší úspěch je pro mě to, že se mohu naplno věnovat hudbě. Budeme točit CD, nové klipy pro TV ÓČKO a mnoho dalšího. Veškeré termíny a vše o mě je na www.facebook.com/oprovaznikofficial.

Co jsi stihl od MissOK do teď a co tě v letošním roce čeká?

Od MissOK jsem toho stihl docela dost. Udělali jsme klip k mé písni Ranní svit, kterou jsem si napsal, mnoho vystoupeni po celé ČR, chystám spolupráci například s Janem Čenským, Lucií Bílou, Kamilou Nývltovou a spousta večírku a party.

Je něco, co bys chtěl vzkázat lidem, kteří zvažují přihlášení se na casting?

Rád bych vzkázal jen jedno. Přihlaste se! Třeba se i vám změní život díky MissOK.

Pokud tedy něco umíte, tak využijte tuto příležitost, zaregistrujte se na www.missok.cz/registrace a přijďte v pátek do BEA centra.  

Reklama

Výběr článků

Načítám