Hlavní obsah

Středočeský kraj bude ve finále Miss Junior zastupovat dívka z Čáslavi

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další dívkou v letošní soutěži, která hledá charisma, ne ramínko na šaty je dívka z Čáslavi. Devatenáctiletá Denisa Voráčková sama o sobě říká, že je cílevědomá, nesnáší nudu, a proto ráda organizuje nejrůznější věci či události.

Foto: archiv Miss Junior

Devatenáctiletá finalistka Miss Junior 2011 za Středočeský kraj, Denisa Voráčková.

Článek

„Letos jsem odmaturovala na osmiletém gymnáziu a dále chci jít studovat na vysokou ekonomickou školu. V budoucnu bych chtěla být PR manažerkou. Kromě těch ´klišé snů´ jako velká rodina, dům s bazénem a spousta dětí, bych si přála mít svůj vlastní hotel nebo se stát svatební agentkou,“ uvedla středočeská finalistka.

„Všechny finalistky dostaly za úkol charakterizovat se v deseti větách. Jakkoli se to může zdát snadné, už sám text – jeho uspořádání či stylizace prozradí o autorce víc než si myslí,“ říká Jana Veselá z realizačního týmu Miss Junior.

"Finalistky soutěže byly pečlivě vybírány ze všech soutěžících a výsledky psychotestů, IQ testů, jazykových pohovorů stejně jako fototestů byly porovnávány. Volné disciplíny jsme pak konzultovali s choreografy finálového večera Matějem Kubcem a Martinou Panochovou z JIC Team. Nechceme jako jiné soutěže vyhlásit vítězku večera. Miss Junior je cesta soutěží a kdo si povede nejlépe, vyhraje,“ uvedla Jana Veselá.

Jako volnou disciplínu si Denisa vybrala twirling, kterému se věnovala jedenáct let a jejím největším úspěchem bylo vítězství Mistrovství Evropy, které se konalo v roce 2001 v Anglii.

„Jsem přátelská a upřímná. Upřímnost ale beru zároveň jako svou negativní vlastnost. Další mou negativní vlastností je tvrdohlavost. Ráda zkouším nové věci, cestuji a poznávám nové přátele,“ říká blondýnka, která má na sobě ráda své modré oči a pihu nad pusou.

„A ze zálib je to především zumba, cestování a studium jazyků. Mám moc ráda také léto, procházky s mým pejskem, rodinu a své přátele. A pocit, když vím, že se mi něco povedlo.“

Denisa se nyní chystá společně s ostatními finalistkami na soustředění Škola Miss Junior, které začne 29. září.

„Každý rok soutěž sleduji, a vlastně ani nevím, kde jsem sebrala odvahu své fotky poslat. Zatím ale opravdu nelituji,“ dodala Denisa Voráčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám