Hlavní obsah

Strašidelná delegace navštívila Středisko volného času Méďa v Krnově

Novinky, Tereza Šimčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci září se v Krnově uskutečnila akce Strašidelná zahrada, kterou pro odvážlivce a pro ty, co se rádi bojí, připravilo Středisko volného času (SVČ) Méďa Krnov.

Foto: Tereza Šimčíková

Hejkal

Článek

Letošní Strašidelná zahrada nabídla setkání s nejrůznějšími tajemnými a strašidelnými bytostmi. Deset stanovišť prověřovalo odvahu malých, ale i velkých návštěvníků.

„Napijte se lektvaru pravdy, pokud jste hodní, nemusíte se ničeho bát, pokud ale ne, tak vám třeba naroste bradavice anebo začnete štěkat,“ postrašila účastníky čarodějnice předtím, než tajuplný nápoj zvláštní příchutě vypili.

Drákula strašil za pomocí kostlivce schovaného v rakvi a kat přibližoval smysl svého řemesla.

Návštěvníci si nemohli být jistí, koho na své cestě potkají, jestli narazí na bezhlavého rytíře, hejkala, Čachtickou paní, vodníka anebo černočerná strašidla.

Ve strašidelném lese, který je blízko Bradavic, čekal na své protivníky a odvážlivce Lord Voldemort. Kouzlení, světelných efektů, lektvarů a ohně se dočkaly odvážlivci u Ohnivé ženy a Addamsovy rodiny. Strašidelným večerem se proplétalo vystoupení TS Flash Krnov.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku: Středisko volného času Krnov. Více informaci o chystaných akcích najdete také na www.svcmeda.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám