Hlavní obsah

Stolní hokej: Liga škol jde do finále

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Strakonicích a ve Žďáru nad Sázavou se o víkendu 1. a 2. března odehrála semifinálová klání patnáctého ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci. V těchto kláních si vybojovalo 8 týmů z celé České republiky účast ve finálovém kole.

Foto: Tomáš Vítámvás

Semifinále Ligy škol

Článek

Kvalita českého semifinále poněkud utrpěla absencí středočeských zástupců, na přední příčky se pak bez větších potíží prosadila družstva se severu Čech v pořadí ZŠ Meziboří, ZŠ Janov a 8. ZŠ Most. Na poslední chvíli postup ze čtvrté pozice zachránil i Husot Strakonice.

Z moravského semifinále vybojovala postup čtveřice CVČ Kohoutovice, ZŠ Břeclav Slovácká, ZŠ Švermova Žďár n. S. a DDM Boskovice. Na organizaci českého semifinále přispělo město Strakonice, moravské semifinále bylo spolufinancováno městem Žďár nad Sázavou a Krajem Vysočina.

Celostátní finále, které nese oficiální název OZPáčkova Liga škol proběhne v sobotu 22. března v severočeském městě Meziboří. O den později je tamtéž na programu i finále Žákovské Tour jednotlivců – OZP TOP16 a doprovodný turnaj o Pohár OZP, zařazený do hodnocení Českého poháru.

Kompletní informace o semifinále i o finálovém víkendu jsou všem zájemcům k dispozici na webu Sdružení mládeže pro stolní hokej a stolní kopanou – www.smshsk.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám