Hlavní obsah

Sto zvířat se v rámci Ministerstvo mýho nitra Tour zastaví trojkoncertem v Malostranské besedě

Novinky, Tomáš Kopečný

Kapela Sto zvířat vyjíždí v lednu na turné a jednou z jejích prvních pražských zastávek bude Malostranská beseda. A hned třikrát. Během tří večerů 27., 28. a 29. ledna se fanouškům představí s loni vydaným albem Ministerstvo mýho nitra, které doplní léta osvědčenými hity.

Článek

Jednotlivé koncerty startují od 20.30 hodin. 

„Kapela v loňském roce oslavila 25 let, odehrála více než 120 koncertů a festivalů a vydala nové album Ministerstvo mýho nitra. Bylo toho dost a letos to nebude jinak. Sto zvířat startuje nové tour k desce. My jsme rádi, že ke svému jedinému trojkoncertu si skupina vybrala právě Malostranskou besedu. Těšit se můžete na skvělou show, takže neváhejte a přijďte si užít jedinečné koncerty,“ šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

Skupina Sto zvířat vznikla v roce 1990 ze studentského rock'n'roll bandu Matěj Čech. Žánrově se řadí do kategorie ska, ale nebojí se výletů do jiných hudebních stylů. Důkazem toho je jejich nejnovější album Ministerstvo mýho nitra, které vyšlo na konci roku 2015 a na němž můžete najít stopy funky nebo latiny.

V současné době hrají v sestavě Jana Jelínková (zpěv), Jan Kalina (zpěv, perkuse), Jan Šobr (kytara), Petr Hostinský (zpěv, klávesy), Jiří Hanzlík (barytonsaxofon), Martin Líska (trombon), Pavel Herzog (trubka), Willem Versteeg (baskytara) a Mikoláš Nop (bicí).

„Skupina Sto zvířat u nás v Malostranské besedě vystupuje celkem pravidelně už od začátku jejich vzniku. Stala se z nich jedna z nejvýraznějších ska kapel u nás, která si drží svou vysokou kvalitu a zároveň jim nikdy nechybí energie a radost z hudby, která pak přechází na fanoušky. Rezervujte si pro ně jeden z večerů a přesvědčte se o tom na vlastní oči,“ dodal David Dvořák. 

Reklama

Výběr článků

Načítám