Hlavní obsah

Startuje nový ročník soutěže Miss Plzeň

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opět po roce se vrací soutěž krásy Miss Plzeň. Krásné dívky se již nyní mohou přihlašovat do prestižní soutěže. Registrace byly spuštěny a zůstanou otevřené až do 27. ledna 2012.

Foto: Hynek Mojžíš

Registrace do nového ročníku Miss Plzeň 2012 byly spuštěny. Plzeň netrpělivě očekává další svou královnu krásy.

Článek

Oproti ročníku 2011 dochází v soutěži k několika změnám a to především za účelem možné účasti širšího spektra dívek, jejichž zájem o účast v soutěži byl v předchozích ročnících skutečně velký. Proto se organizátoři rozhodli vyjít dívkám vstříc a dolní hranice 17 let, jejíž dosažení bylo nutné pro účast v soutěži, byla posunuta na 15 let.

"Další podmínkou bylo trvalé bydliště v Plzeňském kraji. Opět na základě zájmu dívek jsme tuto podmínku rozšířili - v Plzeňském kraji mohou mít nyní trvalé bydliště, případně zde mohou studovat nebo pracovat,“ uvedl organizátor soutěže Karel Šebek.

Všechny dívky od 15 do 25 let splňující stanovené podmínky pro účast v soutěži se tak mohou do 27. ledna 2012 registrovat na oficiálních stránkách soutěže http://www.miss-plzen.cz.

Casting se uskuteční 1. února 2012 a novou Miss Plzeň poznáme 20. dubna 2012 v plzeňském Parkhotelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám