Hlavní obsah

Spokojený domov otevřel nové prostory ve Veselé

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 16. září se uskutečnilo slavnostní otevření zázemí pro terénní sociální služby Spokojeného domova ve Veselé u Mnichova Hradiště. Aktu se zúčastnili zaměstnanci a vzácní hosté z řad přátel a spolupracovníků i starostů obcí a měst v našem regionu, ve kterých Spokojený domov pečuje o klienty.

Foto: Jan Füši

Slavnostní přestřižení pásky

Článek

Pásku přestřihla ředitelka a zakladatelka Spokojeného domova Kamila Sedláková, provozní ředitel Jaromír Veselý, starosta Mnichova Hradiště Ondřej Lochman a paní Marie Kiršnerová z Bakova nad Jizerou, která patří mezi první klientky, kterým před 12 lety začal Spokojený domov poskytovat sociální služby v domácnostech.

Spokojený domov se po 12 letech existence dočkal dostatečných prostor pro sídlo svého vedení, aby pracovníci managementu nemuseli být „roztroušení“ po různých pracovištích. Nové prostory budou sloužit zároveň jako kontaktní místo pro zájemce o sociální služby či jejich rodinné příslušníky.

Prostory se skládají ze dvou menších kanceláří pro provozního ředitele a pro účetní, jedné větší kanceláře pro další pracovníky vedení společnosti a zasedací místnosti, která bude mít univerzální využití. Díky variabilitě rozmístění stolů a židlí může sloužit pro školení, jednání a porady, ale například i pro pohybové aktivity a další akce pro zaměstnance i klienty z řad seniorů a handicapovaných. Kvalitní projektor, plátno a ozvučení umožní místnost využít i jako kino. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. Spokojený domov plánuje prostory využít nejen pro své vlastní účely, ale nabídnout i dalším subjektům, místní komunitě, spolkům apod. k pořádání různých setkání a akcí.

Poděkování patří ředitelce Spokojeného domova Kamile Sedlákové, všem zaměstnancům a řemeslníkům, kteří se na budování prostor podíleli, a v neposlední řadě také dárcům, bez jejichž pomoci by se nemohl projekt uskutečnit.

Kanceláře se nacházejí v podkroví Domu Ludmila na adrese Na Návsi 229, Mnichovo Hradiště – Veselá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám