Hlavní obsah

Spisovatelka Barbara Nesvadbová představila v Ostravě fejetonové Borůvky

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinářka a spisovatelka Barbara Nesvadbová představila v sobotu 28. ledna v Domě knihy Librex v Ostravě svou novou knihu fejetonů Borůvky.

Foto: Josef Zajíc

Spisovatelka Barbara Nesvadbová při ostravské besedě.

Článek

"Jsme potěšeni, že je to již  počtvrté, kdy u nás Barbara Nesvadbová prezentuje svoji knihu," zahájila besedu a následnou autogramiádu Jitka Vaňková z Domu knihy Librex.

Spisovatelka se ihned ujala slova a odpovídala na otázky, které jí kladla Jitka Vaňková, ale také návštěvníci besedy. Autorka knihy fejetonů Borůvky - muži jsou skvělý doplněk nám ze své knihy jako ochutnávku přečetla dva fejetony. Dále pak odpovídala asi hodinu na otázky. Po besedě následovala autogramiáda.

Barbara Nesvadbová se narodila v roce 1975, vystudovala Fakultu sociálních věd UK, obory žurnalistika a masová komunikace. Před knihou fejetonů Borůvky - muži jsou skvělý doplněk napsala: Život na nečisto, Bestiář, Pohádkář, Brusinky, Tři maminky a jeden tatínek, Garpíškoviny aneb Bibi a čtyři kočky.

V současné době je šéfredaktorkou české mutace měsíčníku Harper´s Bazaar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám