Hlavní obsah

Speciální seminář zvýší vaše šance ubránit se na zemi

Novinky, Helena Šebestová

Každý z nás se může stát obětí napadení. A při snaze ubránit se útoku velmi často sebeobrana končí bojem na zemi. Při speciálním víkendovém semináři na Praze 6 naučí odborníci zájemce, jak na to.

Foto: Sebeobrana Praha

Naučte se bránit na zemi!

Článek

Víkendový seminář s příznačným názvem Ground Fight Defense pořádá Sebeobrana Praha z. s. v prostorách UK FTVS v Praze 6 (José Martího 31) v sobotu 21. října od 9:00 do 13:00 hodin.

Účastníci kurzu se naučí základy účinné sebeobrany na zemi s prvky z Brazilského jiu-jitsu (BJJ), Smíšených bojových umění (MMA), Juda a Grapplingu. 

„Sebeobrana ve většině případů končí bojem na zemi. Neznamená to, že když se dostanete na zem, tak je konec. Naopak. Někdy můžete být na zemi ve výhodné pozici a my vám ukážeme jak,” slibuje hlavní instruktor a jednatel Sebeobrana Praha z.s., vedoucí oddělení úpolových sportů a garant výuky bojových sportů na UK FTVS, PhDr. Radim Pavelka, Ph.D.

Za čtyřhodinový kurz zájemci zaplatí 700 Kč. Z důvodu udržení kvality cvičení je počet uchazečů limitován.

Sebeobrana Praha nabízí výuku sebeobrany v pravidelných kurzech na různých úrovních. Všechny probíhají pod vedením zkušených profesionálů, lektorů působících na Faultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Navštívit lze také otevřené kurzy Openclass, které se konají každý čtvrtek od 20:00 ve Fitness Kotva (OD Kotva, 4. patro).

Reklama

Výběr článků

Načítám