Hlavní obsah

Speciální běžecký program připraví běžce na festivalový půlmaraton

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravit se na festivalový půlmaraton a zaběhnout čas pod 2 hodiny, to je hlavní motivací pro účastníky nového běžeckého kempu. Ten pořádá Běžecká škola Zlín s organizátory půlmaratonu pod patronací nejznámějšího českého propagátora běhání Miloše Škorpila. Startuje již 25. února prvním společným tréninkem.

Foto: Běžecká škola Zlín

nejznámější český propagátor běhání Miloš Škorpil

Článek

Více než tříměsíční program je určený pro všechny běžce, bez rozdílu výkonnosti. Na účastníky čeká profesionálně sestavený tréninkový plán, individuální konzultace s trenérem Bohuslavem Komínem, speciální měření INBody, možnost účastnit se pravidelných výběhů, speciální týmové triko a běžecké boty Saucony od prodejny Best4Run z Přerova nebo třeba 20procentní sleva na nákup v síti sportovních prodejen Hervis.

„Především ale půjde o 4 společné běžecké tréninky se zaměřením na běžeckou techniku, běžeckou abecedu, běžeckou rozcvičku a běžecký strečink,“ uvádí kondiční trenér běhu Bohuslav Komín a dodává: „První z tréninků, pod dohledem samotného Miloše Škorpila, se uskuteční v termínu 25. února na Stadionu mládeže ve Zlíně. Jeho cílem bude zdokonalit běžeckou techniku, vyladit tempo a naučit se využít potenciál skupiny.“

Kapacita běžeckého kempu je 20 účastníků. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím webu http://www.zlinskypulmaraton.cz/article/priprav-se-na-festivalovy-pulmaraton-s-bezeckou-skolou-zlin, kde také naleznou další podrobné informace a termíny společných tréninků.

3. ročník Festivalového půlmaraton MONET+ Zlín 2018 se uskuteční v sobotu 2. června a bude opět atraktivní tečkou za bohatým programem 58. Zlín Film Festivalu. Do závodu, který pořádá společnost FILMFEST, s. r. o společně s Běhy Zlín, se mohou běžci přihlašovat již nyní. Do 15. března platí zvýhodněné startovné, jehož součástí je kromě dalších výhod i kvalitní funkční tričko zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám