Hlavní obsah

Soustředění světových šampionů v šermu kordem v Praze

Novinky, Jan Cséplö

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijští medailisté, mistři světa a přední členové kordových reprezentací se v Praze setkali na společném týdenním soustředění. Po celý týden se zde setkávali šermíři z Kazachstánu, Německa, USA, Estonska, Holandska, Venezuely a dalších států společně s českou kordovou reprezentací.

Foto: Jan Cséplö

Šerm sportovním kordem

Článek

V pražských Letňanech si v týdnu od 21. do 26. července dala dostaveníčko světová špička ve sportovním šermu kordem. Na planši sváděli souboje olympijský vítěz z Londýna Ruben Limardo z Venezuely s naším olympijským vítězem v soutěži moderních pětibojařů Davidem Svobodou, z dalších světových hvězd zmiňme např. mistra Evropy z červnového mistrovství v Záhřebu Jorga Fiedlera či mistra světa Nikolaje Novosjolova z Estonska.

Nechyběla samozřejmě ani česká reprezentace ve složení Jiří Beran, Martin Čapek, Richard Pokorný, Jakub Ambroz, Michal Čupr a Julian Seidl, která odcestovala na právě začínající mistrovství světa do Budapešti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám