Hlavní obsah

Snídat a rozvíjet zároveň své podnikání? Koncept dobývá Olomouc

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomoučtí podnikatelé a manažeři firem mohou rozvíjet své podnikání a obchodní příležitosti na řízených pracovních snídaních. Koncept "Business for Breakfast" přichází ze světa také do Olomouce a přináší pozitivní výsledky. Seznámit se s obchodní snídaní může každý již 20. září v Olomouci.

Foto: Radim Kašpar

Ilustrační foto BfB

Článek

Díky velkému ohlasu mezi českými podnikateli na nový koncept podnikatelských klubů Business for Breakfast je tato příležitost nyní i v Olomouci. 

 „V olomouckém regionu je mnoho zajímavých subjektů i jedinců, které rádi přivítáme v našem podnikatelském klubu,“ zve Kamil Komenda, oblastní ředitel Business for Breakfast. 

Den otevřených dveří tohoto klubu se uskuteční 20. 9. 2012 od 7:00 do 9:00 v Hotelu Hesperia (Brněnská 55, Olomouc)   

Business for Breakfast (BforB) přináší do ČR osvědčený byznys model, který se specializuje na sdílení informací, referencí, poskytování kontaktů a doporučení v oblasti podnikání a obchodu. BforB je příležitost pro každého podnikatele, majitele firmy, profesionála vybudovat si nový obchodní kanál, prostřednictvím kterého může rozvíjet svoji firmu způsobem, který právě potřebuje, získávat nové kontakty a doporučení  a napojit se do bohatého zdroje informací a zkušeností z jiných oborů.

Členové klubů BforB se setkávají se svými obchodními kolegy každé dva týdny na pravidelných setkáních. Předávávají si reference, informace z trhu a obchodní příležitosti. Pravidelnou návštěvou na pracovních snídaních se budují vztahy s podobně smýšlejícími společnostmi i jednotlivci. 

V ČR existuje koncept BforB již přes dva roky a v současnosti má více jak 25 klubů v různých městech po republice (např. ve Zlíně, Praze, Hradci Králové, Brně, Ostravě, Pardubicích, Liberci či Plzni)

„Naším cílem je změnit atmosféru podnikání v celé České republice, vytvořit lokální místa „důvěry“, která budou pracovat ve prospěch místních firem. Pomáháme utvářet mezi podnikateli takové vztahy, ve kterých konkurenci nahrazuje spolupráce, vzájemná důvěra, podpora a sdílení kontaktů,“ říká Kamila Zárychtová, ředitelka BforB v České republice.

Více informací o všech výhodách pravidelných podnikatelských snídaní najdete na webu.     

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám