Hlavní obsah

Smiřický disco klub Sluníčko netradičně ovládne pop-punk

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ač je to pro disco klub trochu netradiční, v sobotu 28. května v tom ve Smiřicích vystoupí hned dvě živé pop-punkové kapely.

Foto: Matouš Suchochleb

Offce 89

Článek

První z nich je ve Smiřicích již ne zcela neznámé seskupení, Zemědělské Družstvo z Kratonoh, které do klubu Sluníčko zavítá už podruhé.

Tihle kluci za sebou mají za dva roky hraní už něco přes 50 koncertů a po nedávné změně bubeníka se opět vracejí na podia rozdávat radost a hlavně lásku.

Druhá v pořadí vystoupí partička z Medlešic, říkající si Offce 89. I když je to teprve nedávno vzniklá kapela, na podiu působí velice jistě a fanoušky dokáže svým pohodovým pop-punkem pořádně rozparádit.

Akce bude vyjímečná i tím, že v některých skladbách dojde i k vzájemné kooperaci obou kapel. To ale stále ještě není vše. Po skončení koncertu se po zbytek večera bude o zábavu start DJ Dean, který bude pouštět ty největší rockové pecky. Je tedy opravdu na co se těšit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám