Hlavní obsah

Slušní chlapci v čele s Mariánem Čurkem parodují pořady o vaření

Novinky, Marika Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská kapela Slušní chlapci, jíž vévodí slovenský hudebník Marián Čurko, známý především z populární televizní show Partička, natočili zbrusu nový videoklip. Známí slovenští recesisté si tentokrát vzali na paškál populární televizní relace o vaření.

Foto: archív kapely

Kapela Slušní chlapci ve svém klipu paroduje televizní relace o vaření.

Článek

Slovenská kapela Slušní chlapci není v hudební branži žádným nováčkem. Mají za sebou tři úspěšné videoklipy - poslední z nich na píseň Sladký právě spatřil světlo světa.

Kapela má za sebou též účast v populární reality show Pláž 33 na Markíze, jejich klip se objevil ve filmu Tak Fajn a svůj koncertní debut si odbyli rovnou před očima více než 5000 diváků – na Konopišti, v rámci akce Partička na vzduchu.

Složitou charakteristiku kapely (historicky první pop-rock-electro-folk-undeground-jazz-swing-blues-orchestrální formace s prvky historického rapu na Slovensku) zlehčuje fakt, že kapela je známá díky svým neotřelým kostýmům a hlavně charakteristickým růžovým košilím, což jsou faktory, díky kterým se stala nesmírně oblíbenou mezi nejen českým, ale též slovenským publikem.

Jejich cíl je prostý - pobavit sebe i své fanoušky. Po úspěšném videoklipu je nyní v plánu dokončení CD, což by, podle slov kytaristy Juraje Bači a bubeníka Jozefa Gorela, mohlo být před Vánoci. V příštím roce se můžeme též těšit na dlouho očekávané turné.

Reklama

Výběr článků

Načítám