Hlavní obsah

Slavnosti obvodu Ostrava-Jih nabízejí hudbu, filmy i akrobaty

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako již tradičně každým rokem se i letos konají Slavnosti obvodu Ostrava-Jih. Centrem je Kulturní dům K-TRIO, koncerty probíhají i v Komorním klubu a v sobotu také v kině Luna v Ostravě-Výškovicích.

Foto: Josef Zajíc

Slavnosti obvodu Ostrava - JIH. 19.6.2015

Článek

Pěší zóna za Kulturním domem K - TRIO na ulici Dr. Martínka v Ostravě-Hrabůvce se stala svědkem velmi pěkných Slavností obvodu Ostrava-Jih, které pro občany připravilo vedení města spolu se starostou Městského obvodu Ostrava - Jih Bc. Martinem Bednářem.

V pátek od 15.00 hodin, po slavnostním zahájení, probíhal na hlavním pódiu zábavný program, který moderoval herec Divadla loutek Ostrava Aleš Petrič.  Na pódiu zazpíval rázovitý písničkář Václav Fajfr, pak své umění předvedli akrobaté z Cirkusu trochu jinak - Intrikáři. Od 16.30 zahrála energická živá hudba HTK Band. Po nich vystoupili opět akrobaté provazochodci z Cirkusu trochu jinak.

V 18.00 hodin bouřlivý potlesk přítomných diváků přivítal kapelu Hradišťan v čele s kapelníkem Jiřím Pavlicou. Svým skvělým koncertem zakončila bohatý program pátečního odpoledne.

V sobotu 20. června slavnosti pokračují promítáním filmů v kině Luna v Ostravě-Výškovicích. Promítání začne v 13.15 filmem Asterix: Sídliště bohů, pokračovat bude v 15.15 pohádkou Sedmero krkavců.

Vyprodaný je film Život je život (od 17:30). Den v Luně se uzavře filmem Hobit: Bitva pěti armád (bude promítán v českém znění).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám