Hlavní obsah

Slavná hvězda Nick Bollettieri opět v Praze

Novinky, Ivana Papežová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný tenisový kouč Nicholas James Bollettieri přijel na pozvání Nadi Vanišové, majitelky LTC Zbraslav. V areálu hotelu a sportovního centra LTC Zbraslav oslavil své 85. narozeniny. Mezi gratulanty byla kromě aktivních tenistů i celá řada slavných osobností, například Jiřina Bohdalová, Josef Laufer, Josef Dvořák, Filip Renč, Roman Skamene, Václav Tittelbach a další.

Foto: archiv Davide Mattioli

Nick Bollettieri a Davide Mattioli

Článek

Nicholas James Bollettieri, je pojmem nejen mezi slavnými hráči a příznivci bílého sportu, ale i pro širokou veřejnost, která se alespoň okrajově o tento sport zajímá. Jeho jméno je synonymem světového úspěchu.

Tento trenér vychoval celou řadu slavných tenistů světové úrovně včetně Andre Agassiho, Jima Couriera, Moniky Selešové a Mary Pierceové. Připravoval také světové jedničky Marii Šarapovovou a Jelenu Jankovičovou, k jeho žákům patří také Nicole Vaidišová, Venus a Serena Williamsovy, Martina Hingisová, Anna Kurnikovová a Boris Becker.

Atmosféra narozeninové oslavy byla úžasná. Rozezpíval ji a roztančil italský zpěvák žijící v ČR - Davide Mattioli, známý také ze skupiny DAMICHI, kde vystupuje po boku Michala Davida. Vzhledem k tomu, že Bollettieri má své kořeny v Itálii, bylo Mattioliho vystoupení nečekaným dárkem. 

Oslavenec byl nadšený, se zpěvákem se velice rychle spřátelil a vzápětí ho pozval do USA. Cesta za oceán ale musí počkat. Zpěváka totiž čeká řada vystoupení v ČR a na Slovensku a natáčení pro italskou televizi, kde bude hostem silvestrovského pořadu a hlavně, v brzké době má přijít na svět jeho první syn.

Reklama

Výběr článků

Načítám