Hlavní obsah

Školička in line bruslení startuje ve Zlíně do další sezóny

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětský in line koutek společnosti HEPA v posledním patře parkovacího domu zlínského Zlatého jablka zahájí v sobotu 21. dubna provoz. Během letošní sezóny se koutek s výukou bruslení na kolečkových bruslích otevře dětem opět v dubnu, květnu a červnu.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Po zimní přestávce mohou v sobotu rodiče s malými dětmi poprvé využít in line koutku, který bude pro všechny zájemce k dispozici od 9. do 12. hodiny. Děti od 5 do 12 let se zde naučí základy jízdy na kolečkových bruslích a rodiče se mezitím v klidu mohou věnovat nákupům.

Cena koutku je 1 Kč za minutu. Kapacita výukového kurzu je zhruba 30 dětí. Děti musí mít vlastní pouze cyklistickou přilbu. „Chrániče i brusle si mohou zapůjčit na místě za poplatek 50 Kč, ale doporučujeme předem dopředu ověřit jejich dostupnost,“ uvedla Marie Urbánková ze společnosti HEPA. Sobotní koutek bude probíhat pouze za příznivého počasí. V loňském roce prošlo výukou na 160 dětí.      

Termíny in line školiček:

Duben: 21. 4., 28. 4.

Květen: 5. 5., 12. 5., 19. 5., 26. 5.

Červen: 2. 6., 9. 6., 16. 6., 23. 6., 30. 6.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám