Hlavní obsah

Škola Shareefa uzavřela klubovou show závěr tanečního semestru 2014/2015

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V mladoboleslavském klubu Maxík v sídlišti, kde škola Shareefa také trénuje, zakončily slavnostně a velice úspěšně studentky své roční taneční snažení. Na show 4. června tančily děti, juniorky i dospělé ženy. Na akci se připravovaly v kurzech školy po celý rok.

Foto: Eva Shareefa

Závěrečná show TS Shareefa a hostů

Článek

Temperamentní zemité černo-červené kombinace flamencových tanců, zlatá samba téměř jako z Ria de Janeira, či orientální klasické tance v překrásných třpytivých kostýmech.

Jako novinka pro show vznikl také kabaretní program Welcome to Mouline Rouge s kabaretními čelenkami, show Me how you burlesque charleston a tanec s dotekem latiny i orientu v choreografii sway me v kabaretních kloboučcích. 

Z řad hostů, kteří přijali pozvání sdružení mladoboleslavské Shareefy, se předvedly velice šikovné bubenice skupiny Fatima drummers, kladenská taneční formace Cekirdek se svým fellahi a moderními beledy, latino VIVA i duo Alima.

Tanečnice obdržely své taneční certifikáty a nyní se již tanečnice školy Shareefa o. s. připravují na poslední taneční soutěž letošního školního roku a na další taneční vystoupení. Budou tančit např. 20. června na mladoboleslavském Jarmarku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám