Hlavní obsah

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích je opět v provozu, chystá se na oslavu výročí

Novinky, Martina Žáčková

Ski areál Razula ve valašských Velkých Karlovicích v úterý po třídenní vynucené přestávce opět obnovil provoz. Klesající teploty umožnily vlekařům, aby opět začali zasněžovat. Lyžaři tak opět mohou vyrazit na sjezdovky za zimní zábavou.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Ski areál Razula díky zasněžování mohl opět otevřít sjezdovky lyžařům

Článek

Od úterý 14. ledna je opět v provozu hlavní sjezdovka Razula - zatím ve spodní části, tedy zhruba z poloviny své celkové délky, denně od 9 do 16 hodin. „Lyžařům proto nyní nabízíme skipasy za mimosezónní ceny,” uvedl Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.

V úterý byla také opět otevřena mírnější sjezdovka Horal u stejnojmenného hotelu, kterou vyhledávají zejména rodiny s dětmi. Obnovena tak bude i zdejší výuka lyžařské Tygří školky.

Přestože počasí nepříznivě poznamenalo start letošní lyžařské sezóny, vlekaři doufají, že ještě skluz doženou. V těchto dnech návštěvnosti výrazně pomáhají školní lyžařské pobyty. 

„Věříme, že se nám během dalších dní podaří návštěvníky přilákat díky doprovodným akcím, které jsme pro ně na letošek připravili. Nejoblíbenější je akce Lyžuj a plav, kdy lyžaři k vybraným skipasům získávají hodinu zdarma v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal, situovaného hned vedle sjezdovky Horal,” doplnil Lubomír Sušila.

Akce Lyžuj a plav platí ve všední dny a to i v současné době, kdy se lyžuje za levnější skipasy.

Na 1. února se ve středisku chystá oslava 10 let založení areálu. Ta se měla původně konat již na začátku ledna, kvůli nepříznivým sněhovým podmínkám ale byla přesunuta.

Návštěvníci se mohou těšit i na další programy, například tradiční Maškarní lyžovačku, noční závod na běžkách Noční stopa Valachy nebo valentýnskou oslavu s nádechem recese - Valentýnské lyžování za hubičku.

Reklama

Výběr článků

Načítám