Hlavní obsah

Ski areál Razula láká na zabíjačkové hody

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích zahajuje ve čtvrtek 3. února další ze série gurmánských víkendů, tentokrát zasvěcený valašské zabíjačce. To v kombinaci s nynějšími ideálními sněhovými podmínkami a příznivou předpovědí počasí slibuje pro nadcházející víkend mimořádné lyžařské zážitky.

Foto: Ski areál Razula

Víkend ve Ski areálu Razula zpestří jelítka, jitrnice, škvarky a výpečky se zelím.

Článek

Na sjezdovkách leží zhruba 50 centimetrů sněhu. Běžkaři mohou využít tratě v celkové délce 10 kilometrů v horní části Velkých Karlovic, v údolí Léskové, kde je upravena trasa od sjezdovky Machůzky až po hotel Horal.

„V týdnu jsme sjezdovky zasněžovali, připadl také přírodní sníh. Pokud se navíc podle předpovědi počasí trochu oteplí a připadne díky tomu ještě další sníh, mohou se lyžaři těšit na opravdu pěkný víkend. Navíc jim ho zpříjemníme v Gril srubu Razula, kde od čtvrtku do neděle pořádáme vepřové hody. Podávat se budou nejrůznější zabíjačkové speciality – od ovarové polévky přes jitrnice, jelita, tlačenku a škvarky až po vepřové výpečky se zelím,“ láká šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Ski areál zároveň upozorňuje návštěvníky, že tentokrát výjimečně bude v neděli kvůli soukromé akci sjezdovka Razula otevřená pouze do 12 hodin. Dopolední skipas tak bude v prodeji za zvýhodněnou cenu 250 korun.

Ski areál Razula je v provozu denně od 9 do 16 hodin. Denně kromě neděle od 18.30 do 21 hodin nabízí večerní lyžování na sjezdovce Razula. Ve středu, pátek a sobotu se ve stejných časech lyžuje také na sjezdovce Horal.

Ve ski areálu nadále platí bonusová akce Lyžuj a plav, díky které lyžaři při zakoupení alespoň půldenního skipasu Razula nebo celodenního skipasu Horal získají hodinový vstup zdarma do termálních bazénů u sjezdovky Horal. Ty tvoří 20 metrů dlouhý plavecký bazén, zábavně relaxační bazén s vodními atrakcemi a dětský bazének. Jejich voda je obohacována o mořskou sůl a dohřívána až na 36°C.  

Související témata:

Výběr článků

Načítám