Hlavní obsah

Skauti v Domašově nad Bystřicí připravují Pyžamovou párty

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Pyžamovou párty, kterou pořádají skauti z Domašova nad Bystřicí, mohou přicestovat místní, ale i přespolní děti a jejich rodiče. Čeká je odpoledne plné zábavy.

Foto: Radek Vráblík

Návštěvníky, kteří přijdou v pyžamovém přestrojení, čekají různé zajímavé soutěže. Skauti se na akci už připravovali v minulém týdnu.

Článek

Na Skautské základně v Domašově nad Bystřicí v Olomouckém kraji se připravuje pestré zábavné odpoledne. Skauti připravili pro děti a jejich rodiče netradiční Pyžamovou párty, která se uskuteční v sobotu 7. února od 13.30 hodin.

Návštěvníky, kteří přijdou v pyžamovém přestrojení, čekají různé seznamovací hry, tanec na hudebním koberci, karaoke, soutěže pro jednotlivce, ale i skupiny, zábavná hra o štěstí a vyhlášení Miss pyžamo 2015 a Super tanečníka / tanečnici 2015.

„Připravujeme také nealkoholický bar s míchanými nápoji a chutnými mňamkami, děti a dospělí v pyžamu mají vstup zdarma, převléci se mohou přímo na místě,“ uvedla hlavní pořadatelka Vlaďka Navrátilová z Junáku - svazu skautů a skautek ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám